lauantai 28. lokakuuta 2017

Mie vs Napakymppi aka "Napis"


Jokainen muistaa kuinka lauantaina (tulihan se lauantaina?) istahdettiin telkkarin ääreen perheen kanssa ja katsottiin napakymppiä. Lapsena en niinkään välittänyt kuka saa ja kenetkin pariksi, kunhan kysymykset olivat hauskoja. Lopussa paras ja jännittävin osuus oli, kun paljastettiin mihin pari pääsee matkalle ja voi sitä naurun remakkaa, jos parin reissu kohdistui esim. Naantaliin, Malagan sijaan. Nyt kuten varmasti myös jokainen tietää, Napakymppi on ilmestynyt uudelleen television ohjelmistoon Nelosella. Ensimmäinen tuotantokausi alkaa olla taputeltu ja guess what? Toinen tuotantokausi on jo suunnitteilla ja uusia osallistujia haetaan. Ja guess what again? Minä Milla, laitan hakemuksen kyseiseen ohjelmaan! 

Tämä on lähinnä ollut vitsi omassa päässä ja tulee naureskeltua ohjelmaa katsottaessa, mutta sitten kuitenkin jokin pieni ääni omassa päässä sanoo, että no miksei? Mitä siinä on menetettävää? (mitä nyt kasvot, itsetunto, ego ja sit tälläsessä tuppukylässä asuvalla ni nimettömyys eli sen jälkeen oisin se napakymppi-Milla) Siitäkin huolimatta, laitan hakemuksen, eihän minua edes välttämättä valita, joten turha stressata ennen kuin on sen aika. 

Hakemuksessa kysytään mm. seuraavanlaisia kysymyksiä: 

Ihannekumppanisi on iältään? 
  • 26-31-vuotias
Toivot, että kumppanisi olisi? 
  • Huumorintajuinen (joo tosi klisee, i know, mutta olen liian outo tosikoille ja uskon ettei vitsini uppoaisi ja ne ovat kuitenkin erikoisuuteni, huonot vitsit siis), hyvä siivoamaan (koska itse en todellakaan ole) sekä uskaltaa ottaa riskejä ja kannustaa minuakin elämään hetkessä ja heittäytymään. Kaiken kaikkiaan olisin onnellinen, jos kyseessä olisi ihan normaali ja mukava herrasmies. 
Toivot, että kumppanisi ei olisi?
  • Ahdasmielinen ja tosikko.
Miksi haet ohjelmaan? 
  • Koska haluan olla hetken aikaa julkkis (Napakymppi- Milla kuulostaa hyvältä) ja haluan matkalle (tässä nyt siis todistatte näitä miun huonoja vitsejä..). Todellinen vastaukseni on seuraavanlainen: Haluan mukaan ohjelmaan, koska yritän avoimin mielin löytää jonkun, jonka kanssa voisi viettää aikaa niin arjessa kuin juhlassa. Jonkun jonkan seurassa voisin olla oma itseni häpeilemättä. Ja se tärkein, olen todella kyllästynyt selailemaan tinderiä ja humalaisten miesten tökeröihin lähestymisiin baarissa. Josko sellainen ihana ihminen voisi ohjelmasta löytyä, you never know. 
Ja viimeisenä kysymyksenä vaikein..
Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua? 
  • ...? Tähän pitäisi nyt joku fiksu vastaus ilmeisesti keksiä? Pitääkö laittaa, että naimisissa, lapsia hankittu, labbis ja punainen tupa sekä perunamaa vai mitä tähän olisi fiksua laittaa? Jos teille hyvät lukijat tulee ideoita, niin otetaan vastaan !
Näiden kysymysten jälkeen kaivataan myös kuvaa minusta sekä esittelyvideo. Noh, kuten olen aiemmin todennut olen snäppikuningatar, joten videon kuvaaminen voisi tulla ihan luonnostaan, mutta minun täytyisi jotenkin kai suunnitella etukäteen mitä sanon, ettei mene jahkailuksi koko video. Toisaalta improvisoitu video voisi olla juuri oikea kuvaamaan minua.  

Mieluiten olisin Neiti X, mutta sopii hätätilanteessa myös Neiti C:kin
No sitten, se paras osuus, mitä varmasti moni on miettinyt itsekseen. Mitä kysyä, jos pääsee Neiti X:n paikalle? Itse pohdin, että täytyy kysyä sellaisia kysymyksiä, jotka nopeasti kertovat ihmisen luonteesta ja saan näin sen Unelmieni miehen eroteltua sieltä kolmen miehen joukosta.

Tässä muutamia kysymyksiä, jotka jo tulleet mieleen: 
  • Kun mökötän, vaikka ilman syytäkin, miten lepyttelet minut?
  • Pidätkö kotitöistä? Suostuisitko hoitamaan kotityöt, jos minua ei huvita?
  • Minkälaiset häät haluaisit?
  • Kuinka montaa deittisovellusta olet jo käyttänyt?
  • Millä iskulauseella lähestyisit minua baarissa? 
  • Mikä on suosikki Disney-leffasi?
  • Tykkäätkö tanssia?
  • Jos pelaisimme Aliasta ja sinun tulisi selittää itsesi, kuinka selittäisit? 
  • Mikä eläin näistä olisit: laiskiainen, koala, leijona vai delfiini?
Tässähän näitä voisi keksiä vaikka millä mitalla! Mielellään otan lisää ideoita vastaan. Pohdimme juuri ystäväni kanssa, että jo parilla kysymyksellä voin tietää, onko herra A, B vai C minua varten, kun kysytään esim. lepyttelystä ja kotitöistä. Niihin ei ole kuin yksi oikea vastaus joten, jos vastaus on väärin, menettää mies heti pisteet. 

En ole henkisesti varautunut siihen, että olisin neiti A, B tai C. Nimittäin siitä tulee katastrofi, jos joudun vastaamaan kysymyksiin. 😄Mutta siis, hakemusta pistämään eteenpäin ja pidetään peukkuja, josko sitä olisi ensi keväänä jo telkkarissa istumassa Neiti X:n istuimella...? Laittakaahan kysymyksiä tai muita vinkkejä hakemukseen, jos ideoita tulee!

Poikamiestyttö

Milla

P.s. Oisko tää hyvä kuva siihen hakemukseen? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti