keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Mie vs tanssi/muut esitykset häissä

Long time no see, long time no A-B-C (get it? Hah, hahhaa (ainii ei ollu oma, Pasilasta lainasin)) Eli siis pitkä tauko ollut, on ollut omassa voinnissa laskua, mut nyt taas kotia siivottu ja mielikin samalla puhdistunut hieman, eli taas on virtaa kirjoitella. 

Elämässäni on pitkään ollut tanssi ja rakkaus musiikkiin. Se kävi oikeastaan vahingossa, kun ystäväni kysyi 11-vuotiaalta minulta, että haluaisinko lähteä hänen kanssaan tanssiharjoituksiin, niin minähän reippaana lähdin ja sille tielle jäin. Siinä oli sitä jotain; musiikki, liikkuminen, itsensä ilmaiseminen ja jatkuva kehitys (Ainiin, meinasin unohtaa.. se kaikista tärkein: Minä esiintymässä ja parrasvaloissa!) Olen aina halunnut olla esillä, niin pitkään kuin muistan, joten, jos et vielä  vetänyt johtolankoja yhteen, niin omissa häissäni tulen varmasti esiintymään tavalla tai toisella. Jep, voit vain kuvitella, että hääkutsuissa täytyy häiden sijaan lukea, että tervetuloa Milla-show:hun

Olen nyt käynyt muutamissa häissä näin aikuisiällä + nähnyt facebookissa ystävien/tuttavien esityksiä + selannut youtuben häävideot läpi. Kaikissa aina erilaisia, mutta ihania juttuja ollut. Kuten aiemmin olen maininnut blogissani, että pidän yllätyksistä ja niitä saa ja pitää minun (huom. MINUN) häissäni järjestää. Esimerkkinä tämä kaasojen puhe (<-- se linkki on siis tuossa) tai mites tämä sulhasen ja hänen seurueensa tanssi? Nämä ovat vähimmäisvaatimuksena minun häilleni. Koska tiedän jo ettei isäni tule saattamaan minua alttarille eikä tule pitämään puhetta, niin haluan että kaikki muut tekevät hänenkin puolestaan vielä upeampia ohjelmanumeroita. 

Joten unelmieni mies. 
Häissäni ohjelmassa seuraavaa: 
Tältä tulee kaasojen ja bestmanien puheet näyttämään,
 kunhan ne olen tarkastanut
1. Yllätän kaikki/sinut yhdessä ystävieni kanssa tehdyllä upealla, sensaatiomaisella ja no vaatimattomasti maailman parhaimmalla tanssiesityksellä.
2. Sinä yllätät minut/kaikki yhdessä ystäviesi kanssa tehdyllä upealla, sensaatiomaisella ja maailman toisiksi parhaimmalla tanssiesityksellä.
3. Kaasoni tekee/tekevät minulle spektaakkelimaisen puheen/muun esityksen
4. Sinun bestmanisi saa luvan olla hyvä esiintymään ja hauska mies, jotta puhetta kuunnellaan ja sen uskaltaa sitten julkaista Youtubeen. 
5. Ohjelmaa, jossa minua (ja okei, meidän rakkauttakin) kehutaan, aivan kuin yllätyksenä. (itsehän siis laadin kaasoilleni tämän järjestettäväksi)


Mielelläni haluaisin enemmänkin ohjelmaa kuin vapaata hengailua niin, että kaikki pääsevät osallistumaan. Hauskaa yhdessä oloa ja naimisiin menoni juhlistamista. Koska se jos mikä on historiallista! 

Jos nyt ihan tosissaan puhutaan, niin toivon vain meidänlaisia häitä, joissa ohjelmaa on sen verran kuin ihmiset haluaa järjestää ja mitä olemme keksineet. Ajatuksena olisi hauska, että häälahja olisi jokin asia/teko sen sijaan, että saisimme ihan konkreettisen lahjan. Näin jäisi hyvät muistot ja tulisi uniikit häät. Taidan myös varastaa hyvän idean, joka oli ystäväni häissä. Jokaisessa pöydässä oli kertakäyttökamerat, joilla sai sitten pöytäryhmä kuvailla oman näkemyksen häistä. Näin hääpari sai varmasti kaikista kuvia, tilannekuvia sekä hyvin lavastettuja kohtauksia. Olisi mukavaa, että jäisi myös konkreettisia muistoja, kuten alla oleva veikkauslomake tai kuten viime kesänä ystävieni häissä oli reseptien keräys, joista sitten voivat kokeilla yhdessä eri reseptejä. 

joku tämän tyyppinenkin olis ihan hauska



Poikamiestyttö

Milla

P.s. Ainiin, tottakai siis loppuillasta sitten vapaampaa. Ehkäpä tanssiskabaa tai vaikka ihan vapaasti vaan tanssimista erinomaisen musiikin tahtiin. 

1 kommentti:

  1. Hei ihana hääbloggaaja! On taas aika muistaa teitä hääbloggaajia ja haluammekin vinkata sinulle, että Vuoden Hääblogi 2018 -nimeämiset ovat käynnissä osoitteessa https://lovemedo.fi/entry/vuoden-haeaeblogit-2018

    Iloista joulunodotusta ja onnea kisaan! Toivottavasti nähdään häämessuilla Kaapelitehtaalla!

    Fanny/Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma

    VastaaPoista