torstai 21. syyskuuta 2017

Mie vs miehen pääkarvoitus(???)

Tämän tekstin aihe sai alkunsa tänään, kun olin hyvä ystäväni kanssa syömässä Lappeenrannan keskustassa yhden baarin edessä. Tuijotimme haalaripukuisia (hieman humalaisia) opiskelijoita ja huomasimme, että vaikka tyyli muutoin on samanlainen kaikilla (eli ne iki-ihanat haalarit <3 niitä on jo ikävä), niin miehillä kyllä tyylit hiuksissa ja kasvojen karvoituksessa vaihtelee niiiiiiin paljon. Edes tytöillä ei tyylieroja ollut niin paljoa (suurimmalla osalla pitkät suoristetut hiukset tai ranskalaisilla leteillä). Miehillä oli pitkää tukkaa, kaljua, ananastukkaa, sliipattua, takatukkaa ja you name it, se löytyi. Sama myös näkyi partasektorilla. Oli pitkää tuuheaa partaa, oli pitkää vähän harvempaa partaa, risupartaa, siloposkea, sänkeä, viikset, ei viiksiä ja todellaki list goes on. Googlettelin erilaisia partatyylejä ja tällainen hypähti eteen: 



Minulla ei ole ollut hajua, että näitä on näin paljon! Vaikka siis tiedän, että tyylejä on erilaisia niin monia kuin ihmisiä, mutta silti. Nämäkin on vain osa tyyleistä, kaikkia ei tässäkään ole.

Derek ( tai siis kait se on siis Patrick Dempsey,
mut miulle se on Derek)
Suhteeni partaan on hyvin erikoinen, sillä minulla on yksi suosikki parta. Ihan suosikkiparta, ei tyyli vaan se parta (ja unelmien mies <3) Se on Derek Sheperd. Ja tuo hymy. Mut siis tuo parransänki on juuri sellainen mikä toimii. Se tuo sellaisen miehisen, muttei kuitenkaan epäsiistiä vaikutelmaa. Siis toki tää on makuasia jne, mutta ei en vaan kyl yhtään tykkää sellasesta risuparrasta tai tuuheesta partaryteiköstä siinä leuan alla. Pelkät viiksetkää ei kyllä toimi. Et joko se on et ei mitää tai sit tommonen ihana Derek-parta (sellaseks sen nyt nimesin). Ja siis Movemberit on asia erikseen, se sallittakoon. 

Eli unelmieni mies, be like Derek. Taisin tämän jo jossakin aiemmassa postauksessani laittaa, että unelmieni rakkaussuhde on Derek ja Meredith Greyn Anatomiassa. Jos et ole kyseistä sarjaa katsonut niin nyt KATSO. Se on hyvä. Mitä hiustyyleihin tulee, niin siinä en niin tarkka ehkä ole. Kunhan se ei sojota ihan joka suuntaan sekavana (kuten esim. Tommi Läntisellä) tai ole rastoilla. Täytyy kyllä sanoa, että pituuden kanssa olen myös tarkkana! Unelmieni mies, toivottavasti sinulla ei ole pidemmät hiukset kuin minulla. Mutta jos on, niin aion harjoitella letittämistä tukallasi joka ikinen ilta, että siinäpähän sitten olet lettikruunu päässäsi. Pidän kyllä suht lyhyistä hiuksista (Derek-hiukset maksimi ehkäpä, jos tommoset ihanat laineet.. <3), mutta kyllä ne pidemmätkin tosiaan kyllä käy, jos ne on siististi ylläpidetty (ja unelmien mies, sinä sitten tyhjennät itse viemärin kannen niistä hiuksistasi, hyvä että omiinkaan uskallan koskea :D )

Yhteenvetona; olen rakastunut tv-sarjan hahmoon, joka ei ole millään lailla todellinen. Odotuksena miehen suhteen ovat korkealla, sillä hän on rikas, näppärä rakentamaan, pelastaa ihmishenkiä ja on tuommonen McDreamy. No pressure there. Ihan niin kuin olisin itse täydellisyys tai Queen of f*cking everything (niiku yks haalariin pukeutunu humalainen nuori nainen tänään totesi olevansa, päätin ottaa itseluottamuksesta mallia)

Poikamiestyttö

Milla

P.s. Ulkonäkö ei oo se tärkein asia ihmisessä, myös sisäinen kauneus on tärkeää

P.p.s 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti