perjantai 22. syyskuuta 2017

Mie vs netti + sinkkuus

Nyt kun tämä blogihomma on tässä lähteny käyntiin hyvin (meiän äitiki lupas käyä lukemassa! Moi äiti, terkkuja kotiin!), niin oon tässä googletellut ja muutoinkin tutkinut netin syviä syövereitä sinkun näkökulmasta. Voi, sieltä löytyy vaikka mitä! Tottakai alkuun piti (kuten koulussakin aina) etsiä virallinen määritelmä sanalle "sinkku". Ja mikä parempi ja luotettavampi paikka etsiä tietoa kuin Wikipedia. Tässä se tulee:
Sinkku voi tarkoittaa seuraavia asioita:
  • Naimaton henkilö, joka ei ole avioliitossa tai muussa vakituisessa parisuhteessa. Sanana "sinkku" on vakiintunut arki- ja puhekieleen ja korvannut mm. vanhanpiian ja -pojan.
  • Single, pienimuotoinen äänite
  • Sinuhe "Sinkku" Wallinheimo, entinen jääkiekkoammattilainen
spinster = vanhapiika

No nyt päästiin asiaan. Elikkäs kaikki sinkut, nyt tätä totuutta on vaan kaunisteltu muotisanalla. Oikeasti me kaikki yli 24-vuotiaat naimattomat olemme automaattisesti VANHOJA PIIKOJA/POIKIA. Luin vuoden alussa ukkini suvun vanhoja papereita, jossa tehty suvun vanhemmista jäsenistä aikanaan muistiinpanoja. Siellä oli yksi mieleenpainuva kommentti: "outo, paljon puhuva vanhapiika". Sieltä minä ne geenit olen siis perinyt! Siellä on minun isoisoisoisomummoni ollut yhtä innoissaan ollessaan sinkku, kuin minäkin, mutta tuolloinen yhteiskunta on sen käsittänyt toisella tavalla. Niiiin ja tiesittekös, että vanhoja piikoja käytiin verottamaan kovemmin. Syytä en osaa sanoa, mutta onhan se tietysti, että yksinelävälle jää enemmän rahaa, koska ei tarvitse koko perheen ja miehen menoja kustantaa. Se voi herättää kateutta.


Nyt olin jo imeytynyt internetin mustaan aukkoon, joten jatkoin tutkimusmatkaani edelleen. Seuraavaksi silmiini sattui tämä: "Sinkkuhoroskooppi kertoo millainen sinkku loytää rakkauden" ja kuten ensimmäisessä postauksessani kerroin, luotan horoskooppeihin ja määritän elämäni sen perusteella. Testiin pääset tästä. Tässä saamani vastaus:


Leijonan innokkuus pelästyttää deitit
En tarvitse itsetunnon kohotusta muilta,
koska pystyn siihen vallan mainiosti itsekin.
Vaatimaton, kun olen

Leijona tarvitsee kumppanin, joka palvoo häntä. Huomio on leijonalle kuin polttoainetta, jota ilman hänen koneensa ei käy. Yksinäisenä tämä viidakon kuningas muuttuu uikuttavaksi kissanpennuksi. Riivaava läheisyydenkaipuu ajaakin sinkkuleijonan kehnoihin romansseihin. Leijonan huomionkipeys voi tuntua tukahduttavalta. Ihastunut leijona pommittaa tunteidensa kohdetta kuumilla viesteillä eikä hyväksy torjuntaa. Hän ei tarkoita pahaa, mutta voi antaa itsestään pelottavan vaikutelman. Leijonan pitäisi oppia hillitsemään intoaan, etteivät treffikumppanit ahdistu.

Vinkki: Mieti, miksi haluat seurustella. Kaipaatko rakkautta vai pönkitystä egollesi. Älä käytä muita itsetuntosi kohottajina.


Jep, kuten sanoin, kuin lukisin omaa päiväkirjaani. Hellyyden ja huomion kipeä nainen, joka ei kestä torjuntaa. Lähes pelottava. Jeap. That's me. Onneksi olkoon unelmieni mies, sinun täytyy olla sitten eri horoskooppimerkkiä, mieluiten sellaista, joka antaa hellyyttä ja huomiota enemmän kuin tämä leijona ehtii sitä pyytää. Mutta tarvittaessa menet sinne kaappiin piiloon, kun olen äreällä päällä. Vai olisikohan samaa horoskooppia oleva hyvä, molemmat kaipaisi huomiota, jota sitten toisiltaan saisivat. Tai ehkei sittenkään. Tulee riitaa kumpi antaa huomiota kummalle, koska eihän se nyt niin sovi, että toiselle pitäisi antaa huomiota, kun itse sitä kaipaa. 

Nooh, ei siinä vielä kaikki. Taas edemmäs selatessani, tottakai eteen tulee testi, koska asian kuin asian voi testata netissä nykyään. Mikä muumihahmo olet, kuka salkkarien hahmo olisi poikaystäväsi/tyttöystäväsi, millainen persoona olet ym. Mutta tärkein testi on tämä: "Mistä syystä olet sinkku?" Testiin pääset tästä. Ja taas vastauksieni perusteella sain niiiiiin naulankantaan osuvan vastauksen kuin olla voi:
Sinulle ei kelpaa oikea ihminen
Olet sinkku, koska olet katsonut ihan liikaa romanttisia komedioita. Haaveilet epätodellisesta romanssista ja jumalaisen kuumasta kumppanista. Et siedä virheitä, ja dumppaat treffikumppanisi heti kun hänestä löytyy inhimillisiä piirteitä. Näin muutat tilanteen: Unohda ne elokuvat. Kenenkään elämä ei ole pelkkää glamouria vaikka siltä näyttäisikin
Unelmieni mies on juuri tällainen. Olemme yhdessä hulluja <3
Voi ne kaikki romanttisten komedioiden miehet, joiden perään olenkaan kaivannut. Ja se edellisessä postauksessa esiin tullut Derek. Ehkei unelmieni mies olekaan olemassa. Mutta kait sitä voisi haaveilla, että joku kuitenkin täyttäisi kriteerini, vähintään niin, että hänen kanssaan olisi hyvä olla. Sitähän se käytännössä on. Että kemiat kohtaa ja yhdessä ollessa muuta ei ole. Olet siinä ja sillä hetkellä läsnä. Ja eikai se liikaa ole vaadittu, jos haluaa hieman romantiikkaa ja niitä yllätyksiä matkan varrelle? Ja kalliin sormuksen, suuren kosinnan, isot häät, kivan parran miehelle, jonkun juoksemassa perääsi sateessa ja lohduttavan ja mitä kaikkea näitä olikaan. 

Noh, glamouria tai ei. Jokainen itse määrittää miten paljon elämässään saa itselleen. Optimistit sanoisi näin: Näe ja koe! Älä unelmoi elämääsi vaan elä unelmaasi (oh dear, mikä klisee, joka by the way on myös nähty Tinderissä monia kertoja). Pessimistit ei pety, harmi vaan, kun jotenkin tän blogin mukana oon ruvennu kyl asettamaan "pikkasen" liian korkealle noita standardeja. Pessimistin sanoin: "joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa". Kuten muutenkin elämässä, koitan etsiä sen kultaisen keskitien, ehkäpä se vielä joku päivä löytyy. 


Poikamiestyttö

Milla

P.s. Netistä löytyy kaikkea ihanaa, muistakaa höllätä kukkahatut! Itselleen ja jopa hieman epäkorrekteille asioille saa ja pitääkin nauraa :) 

P.p.s. Kuten esimerkiksi tämä, hupps: 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti