sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Mie vs kosinta

Kävelet poikaystäväsi kanssa illan hämärässä käsi kädessä. Olette juuri käyneet ihanalla, romantiikkaa täynnä olevalla illallisella. Tähdet loistavat kilpaa kuun kanssa taivaalla ja pysähdytte tuijottamaan niitä. Sitten mies aloittaa sanomalla, kuinka paljon sinua rakastaa. Hän ottaa molemmista käsistäsi kiinni ja kertoo kuinka hänen elämänsä ei olisi mitään ilman sinua. Kyynelet silmäkulmissa kuuntelet ja alat jo aavistaa mitä tuleman pitää. Mies polvistuu ja viet molemmat kädet suun eteen hämmästyksestä ja onnenkyyneleet valuvat pitkin kasvojasi. "Tuletko vaimokseni?" hän kysyy samalla sormusta sinua kohden ojentaen. Vastaat innoissasi "kyllä, oi kyllä!" Mies kaappaa sinut syliinsä ja pyöräyttää ympäri ilmassa ja tämä loppuu suudelmaan. 

Tai niin minä kuvittelen sen menevän vai olikohan se näin vain romanttisissa leffoissa? 

Jos se ei mene noin, niin sitten toinen mistä olen kuullut on "grand gesture". Tätä käytetään romanttisissa leffoissa paljon. Eli tyttö ja poika tapaa, sitte ne pikkuhiljaa rakastuu, sitten tulee joku riita/dramaattinen tapahtuma. Ainut miten poika voi saada tytön takaisin on nimenomainen "Grand gesture" eli suuri ele. Suuri, yllätyksellinen, romanttinen, itkettävä kohtaus, jossa tyttö tajuaa, ettei voi olla ilman tätä poikaa. Se voi olla flash mob tyyppinen tanssikohtaus tai sateessa seisten tunteiden kovaan ääneen tunnustaminen keskellä kaupunkia tai mixtape, jossa on kaikki yhteisistä hetkistä muistuttavat biisit yhdessä. Myös pienet viestit, jotka johdattavat yllätysten kautta itse toisen henkilön luokse ovat hyväksyttäviä. Tuleva mieheni, pick your choice.

Ei mitenkään paineita siis unelmakosinnalleni. Kunhan se on jotain suurta ja ihanaa. Ja sormus on oikeanlainen. Mielellään mahdollisimman kallis timanttisormus, jota sitten pidän kaulakorussani kiinni, koska en voi esimerkiksi toissäni sormuksia käyttää. Enkä kylläkään muutenkaan sormuksia käytä, mutta täytyyhän vihki- ja hääsormuksen olla over the top! Selailin netistä muutamia ehdokkaita, tässäpä näitä:



Täytyy kylläkin tunnustaa, että huomasin, että yksikään satojentuhansien tai miljoonien sormus ei olisi minua varten. Sitten bongasin minua miellyttävän sormuksen ja arvatkaapa sen hinta? Se on huimat 89 dollaria??? Eli tuleva unelmieni mies, voit huokaista helpotuksesta. Minulle riittää simppeli perussormus. En ole mitenkään ahkera korujen käyttäjä, ehkä joskus kaulakorun ja rannekorun laitan päälleni, jos lähden viihteelle. Korvakorujen reiätkin ovat jo menneet umpeen, kun en muista ikinä niitä käyttää. Tuleva mieheni, voit myös huokaista helpotuksesta, minulle ei tarvitse koruja ostella. Tietysti se kyllä osaltaan vaikeuttaa esimerkiksi riidasta lepyttämistä, mutta vinkkinä annettakoon, että tie minun sydämeeni käy esim. Ben and Jerrys -jäätelöpikarin kautta ;) 

Eli minulle, kun järjestää ison, romanttisen ja upean kosinnan, niin sormuksella ei ole niin väliä. Näitä yllätyksiä saa kyllä muulloinkin järjestää kuin vain kosinnassa. Mielellään pitkin vuotta, näin varmistat, että vastaan kyllä kosintaasi. 

Poikamiestyttö

Milla

P.s. Kannattaa myös katsoa Greyn anatomiaa, Meredith ja Derek siihen olisi pyrkimys. Koska voisipa elämä mennä kuin tv-sarjassa tai romanttisessa komediassa, jossa toisilleen kuuluvat ihmiset päätyvät yhteen, vaikka millaisia ongelmia olisikin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti