sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Mie vs Kodin hengetär

Nainen! Mitä teet poissa keittiöstä? Keittiöhän on valtakuntasi ja siivous sekä kokkaus intohimosi. Sinun täytyy tietää millä aineella saat tahrat irti vaatteesta kuin vaatteesta, osaat parsia sukan, paikata housut, ommella vaatteita ja neuloa lapaset sekä sukat täydellisesti. Yllätysvieraiden tulo ei haittaa, sillä kodissasi tuoksuu aina tuore pulla, pöytien sekä erilaisten tasojen pinnat kiiltävät pölyttöminä ja tavarat ovat täydellisesti paikallaan. Kotisi ja sisustus on kuin suoraan sisustuslehden sivuilta. Kauneudenhoito kuuluu asiaan, sillä onhan miehen mukavampi tulla kotiin kauniin ja huolitellun vaimon luokse. Olet luotu pitämään kodin ja itsesi edustuskunnossa jokaisessa tilanteessa. Eikö niin, näinhän se menee? 

miu uuet verhot <3
Haluaisin sanoa tuohon, että niinpä! Olen täydellinen kodinhengetär, kysy mitä vain. Mutta valitettava totuus on se, että olen sottapytty. Olen huono siivoamaan, tiskaamaan ja kaikessa kodinhoitoon liittyvässä. Hävettää kuinka harvoin tulee vaihdettua lakanat tai pestyä pyyhkeet. Olen saanut palautetta, etten osaa edes imuroida oikein. Milloinkohan viimeeksi olisin ihan pessyt lattian?Tykkään käsitöistä, mutta valitettavaa on, että jostakin syystä villasukistani tulee aivan liian isoja ja harvasilmukkaisia. Kerran ompelin verhot itse ja päätin etten tee sitä enää ikinä. Voi sitä kiroamisen määrää ja nuppineulojen pistoksia sormenpäissä. Nyt teetätin hyvällä omalla tunnolla uudet verhot Eurokankaassa. 


Makaroonijauhelihasökötys
on miun bravuuri
Kokkaustaitoni rajoittuvat pastaan ja riisiin ja niille joko kana- tai jauhelihakastike. En pystyisi osallistumaan suosikkiohjelmani Masterchef Australiaan ikinä, vaikka se suuri haaveeni onkin. Ja miksi sen siis tunnustan nyt, eihän tämä houkuta ketään? Koska tässä on toivottavasti Unelmieni mies (nimenomaan videon alussa oleva mies, ei se todellisuus). Sitten näin tämän videon ja ajattelin kauhuissani, että josko joku luulee tulevansa tällaiseen maagiseen paikkaan, jossa likaiset astiat katoavat ja vaatteet peseytyvät itsestään, koska näin ei tule käymään.

Unelmieni mies toivon, että sinä osaat kokata, pidät tiskaamisesta (tai mikä parasta omistat astianpesukoneen <3), peset omien likaisten bokseriesi lisäksi myös minunkin pyykkejäni (okei, voidaan tässä vuorotella) ja jaksat tsempata minua siivoamaan kanssasi. Pitäisimme hauskoja siivouspäiviä, jonka jälkeen voimme rentoutua ihanassa kodikkaassa kodissamme. Sisustaminen ei ole vahvin lajini myöskään, mutta tykkään kyllä käydä IKEA:ssa ja viettää siellä useammankin tunnin kanssasi. <3 Se on yksi unelmatreffien paikka parhaimmillaan, siellä erotellaan jyvät akanoista. Kumman kärsivällisyys pettää ensin ja siinä se todellinen luonne sitten nähdään. 


Poikamiestyttö

Milla

p.s. Oon mie iha sisäsiisti suht ok tyyppi vaikka teksti välillä muuta antaa ymmärtää. Tuu siivoomaan miun kanssa <3

1 kommentti: