sunnuntai 5. elokuuta 2018

Long time no see, long time no A-B-C

Heippa vaan ja hellurei kaikille.
Vihdoin tämä määrittämättömän pitkä tauko on tullut päätökseensä. Ilmeisesti kesä ja aurinko tehneet tehtävänsä. Akut ovat latautuneet ja pää täynnä uusia ideoita. Pahoitteluni, ettei tauosta ole ollut mitään puhetta aiemmissa teksteissä, mutta tämä vain tapahtui, yllätin myös itseni. Mutta nyt kaivaudun takaisin ihmisten ilmoille täältä luolasta, jota kodiksenikin kutsun. 


Noh, tietenkin ensimmäisen tekstin tulisi olla jotakin mullistavaa ja huikeaa jolla koukuttaa lukijat mukaan niin, ettette enää muista koko tauon tapahtuneenkaan. Sen kummempia ei kuitenkaan ole tapahtunut, edelleen olen sinkku ja edelleen etsinnässä "Unelmien mies". Eli sitä, ei ole vieläkään löytynyt. Tähän voisi joku todeta: "noh oletko edes yrittänyt?". Totuus on: "Suattaapi olla, suattaapi olla olematta". Ajoin tuntuu, etten edes kykene lähtemään täysillä ja suinpäin mihinkään mukaan. Jänistän, kun pitäisi oikeasti esimerkiksi nähdä sen sijaan, että viestittelee. Toki kokemuksiakin on ollut niin monenlaisia, etten tiedä mitä tuleman edes pitää. On ollut erittäin miellyttäviäkin kohtaamisia, mutta ei niistä ole sitten tullutkaan mitään. Ne kannustavat kuitenkin jatkamaan tätä "Unelmamiehen" etsintää. Mutta sitten toisaalta on myös erittäin sekavia tyyppejä ja epäilyttäviä juttujakin, jotka taas saavat itselle jarrut päälle ja lujaa. En todellakaan sano, itseni olevan se "Unelmien nainen" ja joka miehen unelma. Enkä sitä, että itse olisin täydellinen (mutta aika lähellehän mie pääsen, eiks nii..? ). Olen myös huomannut sen, että osa Tindertyypeistä on myös lukenyt tätä blogia ja tekevät sen pohjalta johtopäätöksiä. Mutta hei, terkkuja vaan teillekin sinne ruudun äärelle, kirjoittelu jatkuu! 😃 

Kesällä olen läkähtynyt helteeseen (niin kuin varmasti kaikki muutki suomalaiset), uinut (ekaa kertaa kunnolla moniiiin vuosiin), mökkeillyt, käynyt ulkomailla! (Tukholma babyyyyy!), pyöräillyt (kunnes pyörä pöllittiin..), maalannut, lukenut, piirtänyt, tanssinut ym. You name it. En ole monena kesänä tehnyt näitä asioita. Olen vain sulkeutunut omaan kotiin piiloon ja loma on mennyt ohi sujauksessa, enkä ole saanut mitään aikaiseksi. Ei ole ollut edes aina tietoa siitä, millainen ilma ulkona on ollut. Mutta tänä kesänä olen pikkuhiljaa löytänyt intoa tehdä asioita, kiitos ihanien ystävieni <3 

Joten rakkaat lukijat, te ihanat ihmiset: I'm back! 

Poikamiestyttö

Milla

P.s. Jos ootte Instas, ni hei käykäähä tsekkaa miu valokuvaustili: @picturesbymiltsi Koitan jossaki kohtaa saada aikaseksi myös instatilin tälle blogillekin! 

P.p.s. Koitan keksiä vieläki hienompia ja huipumpia aiheita ja palata takaisin myöskin häiden suunnitteluvaiheeseen, ettei se jää taka-alalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti